Wie ben ik?

Mensen begeleiden is mijn passie,

Inspiratie mijn voedende bodem,

Intuïtie mijn krachtbron

Open visie mijn kenmerk.


Mijn opleiding Romaanse Filologie heb ik gekozen omwille van mijn interesse voor talen en cultuur, het doorgeven van kennis, en de energie die ik haal uit de omgang met mensen. Deze basisopleiding heb ik aangevuld met een professionele opleiding in coaching. Uit interesse voor wat ons lichaam te vertellen heeft en de kracht van natuurlijke hulpbronnen, heb ik een opleiding in stressverlagende behandeling gevolgd en met succes mijn diploma behaald. Daarnaast school ik me voortdurend bij in talrijke cursussen en opleidingen die mijn persoonlijke groei ondersteunen en versterken, wat mijn klanten ook ten goede komt. In 2015 heb ik me toegespitst op een cursus "intuïtieve ontwikkeling"

Tijdens mijn 10-jarige ervaring in de outplacementsector heb ik werkzoekenden begeleid en ondersteund in het vinden van de gepaste job. Daarna heb ik mijn eigen praktijk opgericht waar ik reeds 12 jaar meer dan 1200 cliënten succesvol heb begeleid op individuele basis. Voor bedrijven geef ik opleidingen die de werknemers sterken in communicatie en persoonlijke effectiviteit. Dankzij deze ruime ervaring heb ik een brede kennis van het bedrijfsleven.

De kracht van de mensen is iets waar ik heel sterk in geloof. Iedere persoon heeft zijn unieke eigenheid, waar ik zorg en respect voor draag. Door mezelf authentiek te tonen, betracht ik dat mensen zichzelf en op hun gemak kunnen zijn. Wederzijds respect en vertrouwen vormen hierin de basis. Wanneer de cliënt stappen kan zetten naar zijn/haar doel toe, beschouw ik de opdracht als geslaagd.

Ik luister enorm graag naar de verhalen van mensen. En als ik ze daarbij kan helpen of iets kan betekenen voor hen, ben ik gelukkig.

Opleidingen

  •  Het Keuzekompas, Te Future Generation
  •  Liefdevol en verbindend coachen, Academie voor holistisch coachen
  •  Diepgang in loopbaanbegeleiding en systemisch werk, IVC
  •  Intuïtieve ontwikkeling, Timotheus
  •  Burn-out coaching, Educatieve Academie
  •  Hoogsensitiviteit, Centrum Open Mind
  •  Coaching, The Coaching Square